Er op uit

Bewegen is gezond!

 

Zin om met de kinderen te gaan lopen in Vught? Kom bij ons een speurtocht voor de kinderen ophalen. Voor € 6.50 krijgt ieder kind een verrassingsdoos. Hierin zit de uitgewerkte speurtocht, een pakje drinken, wat lekkers en snoepjes. Na de speurtocht krijg je nog een beker limonade.

 

De speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur en gaat langs 5 speeltuinen. Het vertrek is vanaf de Brasserie en eindigt de tocht ook weer. 

 

Gaat u liever met op de fiets erop uit?

Koop dan bij ons een fietstocht. Deze is voor € 6.50 te koop in de Brasserie. U krijgt dan een overzicht met de fietsknooppunten, een broodje gezond en een flesje drinken. U fietst door de natuurlijke omgeving van Vught. De tocht gaat onder andere door het Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, Nieuwkuijkse bosje (natuurreservaat), de Moerputten en de Vughtste Heide. De tocht is ongeveer 55 kilometer lang. 

 

 

Heeft u liever een uitgebreidere lunch? Bestel dan onze goed gevulde picknickmand!

 

Voor € 32.50 heeft u een heerlijke lunch voor 2 personen in een mooie rieten mand. U krijgt diverse versgebakken broodjes, zoet & hartig beleg, versgeperste jus d'orange & prosecco. En natuurlijk een fijn kleed om in de mooie omgeving van Vught te gaan picknicken.