Ontbijt

Ontbijt

Vol energie de dag in? Begin de dag meteen goed met een heerlijk Onder Ons ontbijt! Geniet van een lekker broodje kaas of ham, diverse zoetigheden en een wisselend eiergerecht. Zo heeft u genoeg voor de rest van de ochtend en voorkomt u die ongezonde snack tussendoor! Natuurlijk wordt het ontbijt geserveerd met een glas melk of jus d’orange en een verse kop koffie of heerlijke thee.

Ontbijt ‘aan huis’

Geen tijd om te komen ontbijten? Geen probleem! Wij bezorgen een volledig ontbijt direct aan huis of buiten de deur. Zo kunt u meteen met de dag beginnen terwijl het ontbijt bezorgd wordt. Graag buiten de deur ontbijten, maar geen zin om alle broodjes te smeren? Onder Ons neemt alles uit handen. Zo wordt uw eitje in de ochtend bereid en bezorgd waar en wanneer het u uitkomt.

 

Voor € 35.00 komen we het feestelijk bubbelsontbijt voor 2 personen bij u thuis bezorgen. In dit ontbijt zitten diverse vers gebakken broodjes, zoet en hartig beleg, gekookt eitje, boter, vers geperste jus d'orange en prosecco. Natuurlijk ontbreken het bestek, glazen en borden ook niet. 

 

Bestel hier direct uw 'ontbijt aan huis'