Partijen en catering

Catering

Wilt u ook zorgeloos uw event, borrel of feest organiseren? Geen moeite hoeven doen om een uitgebreide keuze binnen uw budget aan te bieden? Verras uw familie met een uitgebreid buffet. Biedt uw klanten een heerlijke borrel aan of laat uw bezoekers genieten van een barbecue op locatie. Onder Ons biedt volledig verzorgde catering aan voor kleine en grote partijen. 

 

Catering op maat

Een kleinschalige borrel? Of wilt u een grote groep laten genieten van een divers aanbod aan hapjes en drankjes? Laat uw catering makkelijk verzorgen door onze ervaren brasserie. Van petit-fours tot tapas, traditionele bittergarnituur of originele mini lasagna’s, een luxe brunch en warm of koud buffet. Wij verzorgen een heerlijk en goed verzorgde catering op maat. Van grote groepen tot kleine gelegenheden. Zowel voor kleine hapjes als uitgebreide lunches kunt u bij ons terecht. Wij nemen alle zorgen uit handen omtrent de volledige catering, dus ook de aankleding en presentatie van het aanbod. Ook denken wij graag mee wanneer er speciale wensen, allergieën of dieeteisen zijn.

Catering op locatie

Of u nu een high tea, picknick of borrel wilt organiseren, Onder Ons kan u ondersteunen in elke vorm van catering op locatie. Wij verzorgen het tot in de puntjes! Maak het speciaal met een bruisend Bubbels-ontbijt, organiseer een babyshower of laat ons de ijskar voorrijden op een zomerse verjaardag. Alles is mogelijk!

     

Catering in de brasserie

Niet alleen op locatie zijn er verschillende mogelijkheden. In de avonden en op zondag staat de brasserie volledig ter beschikking aan uw event. Zo biedt Onder Ons u een centraal gelegen locatie inclusief catering voor een gezellig feest, zakelijk borrel of receptie met heerlijke hapjes. Boek dus lekker makkelijk meteen uw catering samen met uw eventlocatie!

     

Passend binnen uw budget verzorgen wij de juiste catering. Ontdek alle mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. Om alvast een indruk te krijgen kunt u hier onze prijslijst Prijslijst 2024