Over ons

De droom van eigenaar Mike van de Sande 

Het begon met een droom. Een droom van Mike van de Sande om een eigen onderneming te beginnen. In 2014 werd dit werkelijkheid. Toen nam Mike brasserie Onder Ons over en werd hij daarmee de eigenaar van de gezelligste horecagelegenheid in Vught!

 

Deze gezelligheid heeft altijd centraal gestaan. Dit kun je ook wel overlaten aan de Brabantse Mike. Zo biedt hij met zijn brasserie niet alleen een plek voor een lekker kopje koffie, maar is het ook een laagdrempelige manier om even gezellig te kletsen en anderen te ontmoeten. Daarnaast kun je heerlijk genieten van de vele speciaal biertjes of een smakelijk broodje zonder te veel te betalen.

 

Als brasserie blijft Onder Ons zich ook steeds weer ontwikkelen. Er is blijvende aandacht voor de kwaliteit van producten, keukenapparatuur en het menu. Zo biedt Mike u door een Barista-cursus een nóg betere cappuccino en is de kaart na veelvuldige buitenlandse reizen deels geïnspireerd en is er volop keuze voor klanten met (gluten)allergieën.

Uitvalsbasis voor de prachtige omgeving

De brasserie is ook een uitstekende uitvalsbasis voor activiteiten in de omgeving. Geniet nog even van een lekker biertje na een mooie fietstocht naar de Kampina, rust lekker uit met een borrel na een wandeling door natuurgebied Bossche Broek of sluit een zomers bezoek aan het strand van de IJzeren Man nog lekker af op ons terras! Of start een actieve dag in de omgeving van Den Bosch met een gezonde lunch. In de buurt aan het werk? Bestel dan een lekker broodje of spreek af met uw zakenrelaties. Uiteraard hebben we gratis WIFI voor u om gebruik van te maken.

Dit alles vind je bij Onder Ons. Makkelijk bereikbaar en gezellig gelegen aan het Moleneindplein, dus tevens goede en gratis parkeergelegenheid. Ook voor minder-validen zijn de brasserie en haar faciliteiten zeer toegankelijk. Voor iedereen is Onder Ons dus een uitstekende lunchgelegenheid of plek voor een borrel of goede espresso.

Samenwerkingen

Sinds enige tijd is de brasserie ook meer dan een gezellige plek voor een hapje en drankje. Zo werkt Onder Ons ook samen met een aantal maatschappelijke organisaties.

In samenwerking met Stichting Met je hart organiseren we een buurttafel waarbij eenzame ouderen een keer per maand mogen komen eten om elkaar te ontmoeten en gezellig samen te zijn. Door het succes van deze buurttafel organiseren we dit inmiddels twee keer per maand voor ongeveer dertig eenzame ouderen. Af en toe gaan we voor hen ook op zondagmiddag open voor activiteiten als bloemschikken.

Kijk ook op Film Met je hart